Vil du på en afbudsrejse begge veje eller bare den ene vej?

Vil du på en afbudsrejse begge veje eller bare den ene vej?

En afbudsrejse er tit sådan en, hvor nogle har afmeldt en rejse, hvor de både skulle frem og tilbage nogle bestemte datoer.

Men det kan jo også være en rejse, man har afbooket, hvor man blot skulle den ene vej, og man ikke havde planer om, hvornår man tog hjem igen.

Det kan både være fordi, man havde tænkt sig at blive, eller man bare ville tage den med ro og rejse hjem igen, når man havde set det, man ville; arbejdet frivilligt, besøgt noget familie eller noget helt andet.

På samme måde kan man måske også være heldig af at finde en afbudsrejse, mens man er i udlandet, hvor man kan komme hjem med den, eller man i hvert fald kan komme tæt nok på hjem, at man kan rejse på resten af turen på egen hånd.

Det kan være lidt af et sats at tage, men det kan jo også være en spændende afbudsrejse at komme på.

Afbudsrejse tur/retur eller bare i den ene retning?

Eksemplet kunne jo også være, at man finder en afbudsrejse, der har en hjemkomstdato, der ikke passer med ens ferie, hvorfor man må nøjes med at tage en afbudsrejse den ene vej.

Samtidig kan det jo også være, at man skal have en almindelig tur til ens destination, men så er der en afbudsrejse, der passer til ens hjemtur, som man så planlægger på forhånd.

For det kan jo godt være, at man kan spare godt på en afbudsrejse i begge retninger, men hvis man nu vil have den rejse til at flugte med, hvornår man har ferie, så kan det måske bedst svare sig at tage afbudsrejsen den ene vej og ikke begge veje.

Sådan kan det variere med afbudsrejser, og det er jo spillet med den slags rejser, at man ikke altid kan finde dem til perfektion, der passer til ens forhold.