Prøv din lokale restaurant i Kerteminde

Prøv din lokale restaurant i Kerteminde

Når menuen står på restaurant besøg, kan man lige så godt vælge en restaurant i høj kvalitet. Bor man uden for de større byer som Århus eller København, kan der desværre godt være langt mellem snapsene, når det handler om restauranter, som serverer udsøgt og veltilberedt gourmet mad. Men er du bosat i Kerteminde eller nærmeste omegn, har du muligheden for at besøge restauranten hos Tornøes Hotel – og så bliver det faktisk ikke meget bedre.

Hvorfor skal jeg vælge restauranten hos Tornøes Hotel?

Tornøes Hotel er et skønt, lokalt hotel, som er beliggende i en af kertemindes ældste bygninger med en fantastisk historie. Faktisk har Tornøes Hotel fungeret som gæstgiveri siden engang i 1800 tallet, og har siden ægteparret Charlotte Frandsen og Morten Birkerods overtagelse i 1985 har løbende modtaget renovering og vedligeholdelse.

Denne behandling er udført med respekt for de historiske detaljer og kendetegn og således bevaret hotellets charme intakt samtidig med at såvel værelser som restaurant og konference faciliteter fremstår top moderne og i takt med tidens krav.

Restauranten, som du finder hos Tornøes Hotel, er således helt up to date med de seneste tendenser inden for moderne kokkekunst, samtidig med at du stadig kan finde det helt traditionelle smørrebrød og de klassiske lune retter på restaurantens omfattende menu kort. De lækre og velsmagende retter på aftenkortet er fortrinsvis fremstillet af årstidens friske, lokale råvarer, og sammensat med sans for smags nuancer og det kulinariske helheds indtryk.

Hvad kan jeg få at spise på Tornøes Hotel?

Det omfattende og varierede menukort i restauranten på Tornøes Hotel byder på alt fra brunch med røræg, bacon, pølser, pandekager, frugt, koldrøget laks, skyr med bær og mysli, ost og brød til wiener schnitzel, mørbrad bøf og andre danske klassikere, tilberedt med stor omhu og megen kærlighed. Se hele menuen på tornoeshotel.dk