Nye døre – mindre støj

advertorial

Bor du i en bolig, hvor du kan høre stort set alt, hvad der foregår i de andre værelser, og er støjniveauet til den høje side, bør du undersøge, hvilke type døre du har i din bolig. Ofte vil det vise sig at de døre du har er lette celledøre. Dem kan du med fordel udskifte til massive døre med støjdæmpende karme.

Det er ikke nødvendigt at få gjort i samtlige rum, blot i dem hvor der typisk larmes mest. Som bryggers, badeværelse, stue og sove- og børneværelse. Inden du bestiller nye døre, så husk at døre som regel laves på mål. En dør på mål kan som udgangspunkt ikke byttes, med mindre det er producenten, der har lavet en fejl. 

døre

Få mere lys

Samtidig med at du får nye døre har du mulighed for at få mere lys ind i din bolig. Har du rum som er lige til den mørke side kan du vælge at gøre din dør større, men du kan også vælge at få en dør med glas i. Din dør vil dermed fungerer som et ekstra vindue og der vil komme mere lys ind. 

Det vil også gøre det nemmere at se, hvad der går for sig i de andre rum. En kæmpe fordel som forældre til små børn. Det er også en måde der samler rummerne og giver en bedre harmoni. 

Er du i tvivl om hvilke løsninger du skal vælge, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Han har den nødvendige uddannelse og erfaring til at kunne råde dig. 

Du har også mulighed for at vælge døre i andre farver og derned få et helt andet udtryk. Tænk på dine døre som et maleri. Du kan også vælge at få sat et spejl på indersiden af badeværelsesdøren og dermed spare plads. Du kan også få en dør,  hvor du kan male med kridt.