Kabelbakker – hvad for en størrelse er det?

Bilist og bakkemetoder – hvordan hænger det sammen?

Bakke ud og bakke ind. Ja, der er mange ting, man kan gøre, når man skal parkere på en parkeringsplads. Når man bakker bag ud, kan man risikere at ramme en modkørende bilist, laver du en tre punkts vending kan du gøre det samme. Ja, der mange ting, man skal være opmærksom på i trafikken. 

Men nu er det altså ikke udsagnsordet ‘bakke’, vi skal kigge på i dag – tværtimod. Vi skal kigge på kabelbakker og hvad det egentlig er for en størrelse. De fleste kender nemlig ikke til kabelbakker og kan ikke rigtig gøre sig kloge på hvad det er. Det er der egentlig en rimelig valid grund til i og med, det ikke er det, vi bruger aller mest af i hverdagen.

Struktur og orden

Dog kan kabelbakker noget rigtig smart helt lavpraktisk. De kan opdele og strukturere, og kan hjælpe dig med at holde overblikket i for eksempel din virksomhed, hvor kabelerne ligger og snor sig om hinanden. 

For jeg tror, at vi alle sammen kender det, hvor alle ens ledninger for eksempel fra høretelefoner har nusset sig sammen til en stor bunke, hvor man står og tænker: Ahh come on, lad nu være. Og så står man og skal høre musik for eksempel og pludselig står man der, og kan ikke få lov at høre beatet, fordi ens ledning er fuldstændig krøllet sammen. 

Med kabelbakker får du også lettere ved at komme ind til rengøring og de vil være nemmere at holde rene. Derfor vil du også opleve at varmen ikke ligger og hober sig op på samme måde inde ved kablerne, når de befinder sig i kabelbakkerne. Altså er der kun fordele ved at få sig de strukturopdelte kabelbakker.

Du kan læse mere om kabelbakker lige her: https://siltec.dk/.