Hvem skal du kontakte ved skader på bilen

Når man står i den uheldige situation, at man har fået en skade på sin bil, så kan det være svært at finde rundt i, hvem man skal kontakte. Det kommer vi ind på her i indlægget, så du ikke længere er i tvivl.

Kontakt forsikringen

Det første du skal gøre, hvis du er ude for en ulykke, eller der er kommet en betydelig skade på din bil, er at kontakte forsikringen. Din forsikringen kan herefter rådgive dig til, hvad du skal gøre, for at få udbedret skaden. Hvis skylden ligger hos en anden, så er det vigtigt, at du få informationerne på deres forsikringsselskab også.

Et skadecenter

Hos et skadecenter kan de hjælpe med mange opgaver, og derfor er det en god idé at kontakte dem, hvis der er kommet en skade på din bil. Det kan være en karrosseriskade, en bule i bilen, eller noget tredje. Det kan altid være en god idé, at ringe til et skadecenter og høre, om de kan gøre noget for en.

Din mekaniker

Nogle skader kræver blot, at du får din mekaniker indover. Derfor kan det være en god idé at give din mekaniker et kald, hvis du har fået en skade der skal udbedres. Det er dog vigtigt at sige, at hvis det er buler eller andet, så kan en mekaniker typisk kun fikse det ved at skifte området hvor bulen er. Dette betyder, at hvis du f.eks. har fået en bule i din bagkofanger, så er det nemmeste for dem, at udskifte hele kofangeren.

En pladesmed

Hvis du har fået en bule, som sidder et irriterende sted, og som mekanikeren ikke bare sådan lige kan fikse. Så kan det være du skal have fat i en pladesmed. De er specialister i buler, og alt hvad der ligger sig op af en bule.