Hvad skal dit galleri bestå af?

Hvad skal dit galleri bestå af?

Uden at vi vil sætte dig i en bås, så er der ofte flere mennesker, når de når den alder, hvor børnene er flyttet hjemmefra, hvor de gerne vil prøve noget nyt, men ikke ligefrem gider lægge hele tilværelsen om og starte ny karriere, men pensionen måske også er lidt langt væk – og det er nok dét segment, som denne artikel henvender sig til.

For man er stadig så glad stabil i ens tilværelse, at man er glad for ens arbejde, og man agter heller ikke at flytte væk, men der ulmer måske en fornemmelse af en midtlivskrise, hvor man skal nå det hele og mere til, fordi man måske har kortere tid tilbage på denne jord, end man tidligere havde.

Man vil gerne gøre sig bemærket med noget andet end de børn, man har sat i verden og brugt så mange år på at opfostre, at man har sat sig selv i anden række – nu vil man gerne udfolde sig.

Som bekendt er det aldrig for sent at lære noget nyt, så man begynder måske at tænke i de kreative retninger, hvor man gerne vil skabe noget.

Til at starte med, så gør man det måske for sig selv, om det er maleri, tegninger, broderi, brugskunst eller en kombination af disse bare for at se, om man kan og lave noget helt andet, end hvad man gør til dagligt i ens arbejde.

Desuden har man nu plads til et atelier, da børnene er flyttet ud.

Som tiden skrider frem, tænker man måske, at man gerne vil udstille disse ting og vise dem frem for andre måske ens venner og bekendte i starten, men med tiden er man blevet modig nok til at åbne et lille galleri med en tilhørende butik dertil.

Hvad skal du så udfolde dig med?

Tja, du kan jo hente noget inspiration herfra: http://www.galleri-artexpo.dk/