Få lyse trægulve med en gulvafslibning

Har du en bolig med trægulve, der ser grå og triste ud, eller er du ved at flytte ind i en, bør du overveje en gulvafslibning. En gulvafslibning af grå og triste gulve, vil bringe liv tilbage til gulvene, som vil få en varm gylden farve og ændre dine værelser markant og få dine møbler til at se meget bedre ud.

Årsagen til at du skal gøre det ved en indflytning er, at det er markant nemmere at afslibe en bolig, når der ikke er en masse møbler der skal flyttes rundt med, end når den er beboet. Det skal imidlertid ikke afholde dig fra at få dem afslibet. Det er i den grad besværet værd.

Få et professionelt firma til at afslibe dine trægulve

Selvom det absolut er muligt selv at afslibe sine trægulve anbefales det at få et professionelt firma til at afslibe dem. Prismæssigt er der ikke den store forskel og du slipper for at skulle bruge dage på afslibning og pleje. Du skal sætte omkring 2 dage pr. rum til afslibning og dit gulv skal efterfølgende have mindst 3 behandlinger af lud, sæbe eller lak.

Ved at få et professionelt firma, med steg under professionelt, sikre du også at gulvene bliver afslebet korrekt og du ikke kommer hjem til gulve der er fulde af ridser. Det sidste kan du risikere hvis du udelukkende går efter det billigste tilbud. Du kan risikere at de reelt ikke har tid til at udføre opgaven korrekt og efterlader det halvt færdigt eller med en masse ridser i gulvene. 

Få mindst 3 tilbud fra forskellige firmaer. Dermed sikre du dig at du får et overblik over prisniveauet og får ikke sagt ja til de dyreste eller dem der har givet et alt for lavt tilbud til at det kan være seriøst. Husk også at tjekke Trustpilot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *