Det er hårdt at være brolægger

Det er hårdt at være brolægger

Det er hårdt arbejde at være brolægger, det har altid været hårdt arbejde at være en brolægger, og det kommer nok altid til at være hårdt arbejde at erhverve sig som brolægger.

For alternativet er, at man opfinder nogle maskiner, der helt kan udfase den finesse, som mennesker arbejder med, også selvom der er tale om beskidte håndværkere, og maskiner, der kan tænke selv, og det er der trods alt lange udsigter til.

Brolæggere skal arbejde udenfor i alt slags hver, hvor man ikke alene har udsigt til at blive syg på grund af vejret, men hvor der også kan ske uheld, selvom man har tjek på sikkerhed.

Og selvom man løfter og bruger ens krop korrekt, så er det opslidende arbejde at være brolægger, hvorfor det er begrænset, hvor mange år man reelt kan arbejde som den slags – specielt i den hårde afdeling af at være brolægger.

Selv i de dage, hvor mange indearbejdende folk ser misundelig ud på brolæggere, der arbejder i solrigt vejr, så er der her chance for at blive solbrændt, man kan få solstik, og så skal de huske at drikke rigeligt med væske, så de ikke dehydrerer.

Og der er jo ikke altid lige mulighed for at gå indenfor, når man vil tage sig et hvil, hvis man ikke har pause eller mulighed for dette – man må bare fortsætte.

Ofte er lønnen da også godt i dette arbejde, men det manglede da også bare, da mange ender med at gå på pension før tid, hvor kroppen så heller ikke holder til meget, når man skal nyde de sidste år af ens liv.

Så hvis man selv vil gå ind i den branche, så bør man måske lige tænke sig om en ekstra gang, inden man måske ligefrem dedikerer hele ens liv til at forfølge sådan et job resten af ens liv.